DSC_0164.JPG
DSC_1620.JPG

CULTURELE THEATER-RONDREIS

 

OP AANVRAAG​ maken wij met twee of zes gasten een reis of reisje langs de plekken waar de Goden, koningen, helden en heldinnen uit de Griekse mythologie verbleven. Waar Elektra in bad ging tot waar Persefone in de grond verdween, waar Helena en Paris hun eerste nacht doorbrachten, etc.

 

 

Interesse in theater?

  • Op aanvraag vertellen we u de heldendaden en drama’s van de twee koninklijke families in de toneelstukken van de grote Griekse schrijvers: Aischylos, Sophokles, Euripides etc.

  • We kunnen ook samen scènes uit die klassieke drama’s, die verbluffend modern zijn, lezen of spelen. 

Louis Lemaire vertelt u de verhalen van het Antieke Griekse Theater op de plek waar die zich afgespeeld zouden hebben. De prachtigste mythes en sagen komen voorbij.

 

Kosten, afhankelijk van seizoen en voorkeur voor eenvoudige of meer luxere hotels: vanaf € 100,- tot 140,- pppd.

U kiest de tijd die u het beste uitkomt, en uw eigen gezelschap van twee tot zes personen. Aansluitend nog een paar dagen bij ons uitrusten. 

Optioneel een theatervoorstelling in het drieduizend jaar oude theater van Epidavros.

 

Omgeving & Het landgoed

Villa the Art ligt in een weelderige tuin van vijf hectare, in de stilte van de olijfgaarden en wijnvelden. Een idyllische plek met uitzicht over de golf van Messenië en het stille strand op een paar honderd meter lopen. Het Venetiaanse vissersdorp Koroni, met zijn levendige boulevard en Griekse tavernes ligt op 20 minuten lopen of 5 minuten rijden. Het landgoed is met zorg voor privacy opgezet. Er zijn rustige plekjes waar je je kunt terugtrekken. Kleine verborgen zitjes, een gezellig hoekje bij het zwembad. Er zijn ook ontmoetingsplekken . Het centrale plein met een fontein in de schaduw  van moerbeibomen, het grote terras met de marmeren eettafels of onze eigen buitenbioscoop waar we in de avond films kunnen kijken of opnames van de activiteiten van de dag. Faciliteiten: Het complex bestaat uit: twee huizen, twee appartementen, de Blokhut, de muziekstudio. Er zijn zeven twee persoons slaapkamers met airco en vijf badkamers, een zwembad, buitendouches, moderne keukens, wifi, tv, open haarden, terrassen, buitenbioscoop, plein met fontein, boomgaard, overdekte parkeerplaatsen, BBQ.

 

 

 

 

DSC_1647.JPG
DSC_1632.JPG