SPREKEN & PRESENTEREN

 

Datum:

9 - 16 okt. of op aanvraag voor uw bedrijf / dispuut / jaarclub.


De trainingen worden gegeven door het trainingsbedrijf van MOOI WEER & ZO, neem een kijkje op onze website voor uitgebreide achtergrond informatie en uitleg van de methodiek.

 

Op het prachtige landgoed in Griekenland werken aan uw ontwikkeling. Een week lang werkt u aan spraak- en presentatietechnieken. U werkt privé en in een kleine groepen. Maatwerk is voor ons een vereiste, het traject wordt altijd aangepast op uw wensen en doelen!

 

U kunt daarom met allerlei verschillende kwesties bij ons terecht:

 

- Leer moeiteloos spreken voor groepen / in het openbaar.

- Wordt een overtuigende, krachtige spreker bij pitches en presentaties.

- Leer boeiend en ontspannen vertellen in uw privéleven. 

- Stemgebruik, u bent ervaren in het presenteren maar heeft last om de achterste rij te bereiken zonder last te krijgen van uw stem.

- Stemtechnieken voor acteurs. U bent acteur/actrice en wil intensief werken aan uw stem.

- Ontwikkel u tot een charismatisch leider met natuurlijk overwicht in groepen.

 

De training wordt verzorgd door het trainingsbedrijf Mooi Weer & Zo. U werkt met trainers Philippe Lemaire, afgestudeerd acteur en trainer, Delano van den Berg, afgestudeerd acteur en trainer  & Bart Kienen, gerenommeerd trainer en acteur die al ruim 20 jaar op het hoogste niveau de top van de zakenwereld traint. 

 

Naast dit alles kunt u volop genieten van de voortreffelijke accommodatie, de zee, het landschap, de nabijgelegen sfeervolle Griekse dorpen en is het mogelijk een bezoek te brengen aan erfgoed uit de Griekse oudheid als het Epidavros of Mycene.

 

Tijdens uw verblijf verzorgt onze gastvrouw Christine heerlijke maaltijden met verse lokale producten en wijnen.

 

 

Omgeving & Het landgoed

Villa the Art ligt in een weelderige tuin van vijf hectare, in de stilte van de olijfgaarden en wijnvelden. Een idyllische plek met uitzicht over de golf van Messenië en het stille strand op een paar honderd meter lopen. Het Venetiaanse vissersdorp Koroni, met zijn levendige boulevard en Griekse tavernes ligt op 20 minuten lopen of 5 minuten rijden. Het landgoed is met zorg voor privacy opgezet. Er zijn rustige plekjes waar je je kunt terugtrekken. Kleine verborgen zitjes, een gezellig hoekje bij het zwembad. Er zijn ook ontmoetingsplekken . Het centrale plein met een fontein in de schaduw  van moerbeibomen, het grote terras met de marmeren eettafels of onze eigen buitenbioscoop waar we in de avond films kunnen kijken of opnames van de activiteiten van de dag. Faciliteiten: Het complex bestaat uit: twee huizen, twee appartementen, de Blokhut, de muziekstudio. Er zijn zeven twee persoons slaapkamers met airco en vijf badkamers, een zwembad, buitendouches, moderne keukens, wifi, tv, open haarden, terrassen, buitenbioscoop, plein met fontein, boomgaard, overdekte parkeerplaatsen, BBQ.

 

Accommodatie
U verblijft op een van de prachtige accommodaties op het landgoed, altijd met eigen badkamer. Inclusief linnen & handdoeken!

 

Vliegreis & Transfer

optie 1:

U vliegt naar Athene en neemt op het vliegveld de trasferbus X93 naar Athene busstation. Daar neemt u de expressbus (€24,- p.p. 3uur in de bus) naar Kalamata, daar halen wij u op of u neemt de bus naar Koroni!

 

optie 2:

U vliegt naar Athene en huurt daar een autootje en rijdt naar ons toe (3,5uur rijden).

 

optie 3:

U vliegt naar Kalamata (45min van Villa the Art). Wij halen u op of u neemt de bus naar Koroni. 

 

De goedkoopste vliegtickets zijn vrijwel altijd van Transavia.

 

Bustijden vindt u hier.  U kunt uw busticket ook op voorhand boeken, dit kan v.a. 2 weken voor vertrek.  

 

Prijzen: 

Professionals:

€2490,- inclusief 7 nachten verblijf en heerlijke maaltijden!

 

Non-professionals & tot 27 jaar:

€1230,- inclusief 7 nachten verblijf en heerlijke maaltijden!

 

Studenten & (professionele) Acteurs/Actrices:
€590,- inclusief 7 nachten verblijf en heerlijke maaltijden!