THEATERWEEK XL

 

DATA 2019:

Donderdag 30 mei tot zaterdag 8 juni 2019

(9 nachten, 10 dagen)

 

Een uitdagende, inspirerende en leerzame vakantie om nooit te vergeten! Met veel theater, heerlijk eten en alle moois wat de Peloponnesos te bieden heeft. 

 

De theatervakantie wordt verzorgd door o.a. spelers, docenten en regisseurs van toneelgroep Mooi Weer & Zo  de Toneel Vakschool Rotterdam.

In mei bieden zij u op het landgoed – in een ontspannen, persoonlijke en gemoedelijke atmosfeer – een theaterweek aan.

 

Voor iedereen die houdt van een uitdaging

Of je nou je acteertalent wil ontwikkelen, je presentatie skills vergroten, een vervent theaterliefhebber bent of gewoon jezelf een uitdagen en genieten van een nieuwe omgeving en uitdaging, wij bieden je een week waarin jíj centraal staat! Zo kun je zonder afleiding werken, ontdekken en genieten van een heerlijke vakantie op een prachtig landgoed onder de zon.

 

Vanuit een grote passie voor het toneel en acteerwerk bieden de acteurs en regisseurs van theatergroep Mooi Weer & Zo tijdens de vakantie professionele lessen aan in spreken, speltechniek, dramaturgie en tekstbehandeling.

Theater en de Peloponnesos

Tijdens theaterweek XL maken we op 2/3 van de week een uitstap over de Peloponnesos waar we o.a. het prachtige 2000 jaar oude theater Epidauros en het Middeleeuws havenstadje Nafplion bezoeken. We verblijven in een kleinschalig hotelletje aan de kust. 

Wil je nog meer op pad naar opgravingen in de buurt en horen over het onstaan van theater en de griekse mythologie?

Dat kan natuurlijk ook! We zitten immers op de bakermat van het theater. 

Bezoek bijvoorbeeld Ancient Messinië of Mycene!

Verblijf bij Villa the Art
U verblijft in een appartement of huis met airco, wc/douche en een privé terras. De zee is op 10min lopen en er is ook een zwembad. 

Tijdens het verblijf op ons landgoed wordt er heerlijk gekookt met ingredienten uit eigen tuin en aan lange marmeren tafels gezamenlijk gegeten.

 

Omgeving & Het landgoed

Villa the Art ligt in een weelderige tuin van vijf hectare, in de stilte van de olijfgaarden en wijnvelden.

Een idyllische plek met uitzicht over de golf van Messenië en het stille strand op een paar honderd meter lopen.

Het Venetiaanse vissersdorp Koroni, met zijn levendige boulevard en Griekse tavernes ligt op 20 minuten lopen of 5 minuten rijden. 

 

Het landgoed is met zorg voor privacy opgezet. Er zijn rustige plekjes waar je je kunt terugtrekken. Kleine verborgen zitjes, een gezellig hoekje bij het zwembad. Er zijn ook ontmoetingsplekken.

 

Het centrale plein met een fontein in de schaduw  van moerbeibomen, het grote terras met de marmeren eettafels of onze eigen buitenbioscoop waar we in de avond films kunnen kijken of opnames van de activiteiten van de dag. 

 

Faciliteiten: 

Het complex bestaat uit: twee huizen, twee appartementen, de Blokhut, de muziekstudio. Er zijn zeven twee persoons slaapkamers met airco en vijf badkamers, een zwembad, buitendouches, moderne keukens, wifi, tv, open haarden, terrassen, buitenbioscoop, plein met fontein, boomgaard, overdekte parkeerplaatsen, BBQ.

 

Vliegreis & Transfer

Er zijn verschillende reisopties om bij ons te komen via het vliegveld van Kalamata of Athene. Prijzen zijn variërend van 150 tot 300 euro voor een retourvlucht en afhankelijk van uw keuzes. U ontvangt van ons een geheel overzicht van de opties, zodat u kunt reizen naar uw voorkeur. 

 

Prijs
€700,- voor 9 nachten verblijf en vol pension
Inclusief linnen & handdoeken!

U betaalt alleen de vliegreis en drankjes (tegen kleine prijs, u heeft ook een eigen koelkast en koffie/thee/water is gratis) ter plaatse. 

Min. 7 / Max. 13 deelnemers.